15 Years BEMER

Maria Dagerberg Light Body & Heart :: Din BEMER-partner (Sverige)
Personligt, kompetent och nära dig

Maria Dagerberg
Light Body & Heart
Börjegatan 8 A 4tr
SE - SE-753 13 Uppsala
E-post: maria[at]dagerberg.com

Välkommen till mig på BEMERdemo! maila mig gärna så ser vi när det kan passa i Uppsala eller Stockholm, med omnejder eller bor du någon annanstans så pratar vi om hur det kan lösas! Jag är utbildad BEMER-rådgivare, legitimerad specialist för BEMER-produkter och hjälper dig gärna och när som helst med mitt know-how. BEMER passar alla åldrar och även djur, perfekt för dig som är EgenFöretagare och som komplement till andra behandlingsmetoder. Klassad som Medicinteknisk Friskvårds- och Rehabutrustning enligt EU.

Hos mig kan du också få göra ett Pletixtest se http://www.callegari1930.com/pletix-_Analys_of_Circulatory_Problems_in_the_legs/id/2.html för att se hur ditt "andra hjärta" fungerar/ditt venösa återflöde i underbenen! BEMER kan förbättra det om så behövs, och gör gärna ett ArcticMed test hos mig via ett (stick i fingret) som skickas till Tyskland så får du inom 14 dgr veta din Omega3/6status, cellmembranens flexibilitet och koll på om du har överbelastning av några av transfettsyrorna.

Du kan också få: Hjärn/hjärtstressbefrielsebehandling med kinesiologi/heartmath, ansiktszonterapi, rygg-helkroppsmassage, Monocrom ljus/färgterapi (endast i Stockholm), Aquadetox renande fotbad (endast i Uppsala)


 

BIlder

Was auch immer da so erscheinen soll

Copyright © 2012 BEMER Int. AG. All rights reserved.
BEMER.net